3139038
Team

Operations

Connect

Ben je goed georganiseerd? Efficiënt? Onverstoorbaar? Want dat zijn allemaal kwaliteiten die je nodig hebt om het te maken in de operationsteams van Easyfairs!

Als de schakel tussen leveranciers, eventlocatie, exposanten en bezoekers, dragen onze operations collega’s vaak gemakkelijke schoenen want hun job vraagt wel wat rondrennen!

Ze geven informatie en ondersteuning, sluiten contracten en zijn uitstekende verkopers als het om het aanbieden van extra diensten gaat. Voortdurend op zoek naar nieuwe opportuniteiten, houden ze de vinger aan de financiële pols in het aankoopproces. Zo onderhandelen ze met leveranciers met het oog op een maximale waarde voor hun geld in ruil voor een kwalitatieve dienstverlening.

Meer dan wie ook zijn onze operations collega’s in staat om te multitasken, aangezien zij instaan voor de duizend-en-een details achter de schermen. Je ziet ze niet vaak in de spotlights, maar ze maken wel degelijk het verschil tussen een goed event en een onvergetelijke, fantastische ervaring die bijblijft!

Connect

Neem contact met ons op om op de hoogte te blijven over nieuwe vacatures.

Alle vacatures

Flanders Expo
9051 Gent Routebeschrijving View page

Antwerp Expo

Antwerp Expo
2020 Antwerpen Routebeschrijving View page

Brussels

Sint-Lambertusstraat 135
1200 Sint-Lambrechts-Woluwe Routebeschrijving View page

Namur Expo

Namur Expo
5000 Namur Routebeschrijving View page

Nekkerhal - Brussels North

Nekkerhal - Mechelen
2800 Mechelen Routebeschrijving View page

Werkt u al bij Easyfairs Belgium?

Laten we samen werven en uw volgende collega vinden.

email
@easyfairs.com
Teamtailor

Carrièrewebsite door Teamtailor