Sales

Ben jij extrovert en heb je een winners mentaliteit? Kun je goed luisteren naar mensen en een oplossing bieden voor hun uitdagingen? Dan is een loopbaan in sales bij Easyfairs iets voor jou!

Customer success in de eventsector vraagt om sterke banden met bestaande en toekomstige klanten en zij die hen beïnvloeden (zoals trademedia en sectorfederaties). Daarvoor moet je kunnen steunen op een gedegen en diepgaande marktkennis in de sector (concurrerende evenementen, trends, uitdagingen, innovaties, opinieleiders, belangrijke stakeholders enz.).

Natuurlijk streven onze Customer Successteams ernaar om zoveel mogelijk winst te maken door nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten tevreden te stellen en te maximaliseren. Maar daar houdt het uiteraard niet op! Ze zorgen er ook voor dat ze de juiste exposantenmix hebben met een gezonde dosis innovators en start-ups en dat ze daarbij de hele sector overzien; want dat maakt het event aantrekkelijker voor bezoekers en leidt dan ook tot nog meer succes!

Werkt u al bij Easyfairs Belgium?

Laten we samen werven en uw volgende collega vinden.

email
@easyfairs.com
Teamtailor

Carrièrewebsite door Teamtailor